čtvrtek 22. května 2014

Recenze: M.A.C TURQUATIC parfém

Ahoj všem,

po dlouhé době tu pro Vás mám rezenzi parfému od jedné z mojí nejoblíbenější kosmetické značky - M.A.C . Asi se divíte, od kdy má M.A.C v nabídce i parfém? No, poměrně dlouho.. k dostání byl pouze v UK a USA a byl dlouho stažený z trhu. Je to asi rok zpět, co byl uveden zpět na trh. Po pravdě, jsem parfém nikdy neviděla na pobočkách v Praze nebo ve Vídni. Asi není určen pro náš trh neboco ( hrozná diskirminace, fuj ). 


Každopádně, pyšně musím říct, že co se týče odstínů a zboží mám vše poměrně v oku a proto vše objednávám z webových stránek www.lips2kiss.cz . Je to obchod, který má kompletní nabídku všech M.A.C produktů  ( ruku do ohně, že jsou originály dám ) a za velmi friendly nákupkové ceny.  Takže do obchdoů chodím omrknout novinky a limitky ( kdyby náhodou :-D). Z hecu jsem napsala na jejich FB stránky, zda nehodlají tento parfémek do nabídky zahrnout...a hle je TAM!!

Mají verze jak roller ball, 50 a 100 ml. Já jsem zvolila verzi, která je kabelka friendly a hlavně na vyzkoušení - takže parfém s kuličkovým aplikátorem. Upřímně velmi lituji, že jsem parfém nekoupila ve větší verzi. JE BOŽÍÍÍÍÍÍ !!!



Co si budeme povídat, balení není absolutně to pravé ořechové a nepatří to mezi fragrance bottle porn jako třeba Daisy on Marca Jacobse, nebo Princess od Very Wang. Když mám parfém s nádherným flakónkem, ale je to strašnej smrad, tak si aspoň říkám, že se na to dá pěkně koukat :-D. Tady ale podle flakónu nic neočekvám a byla jsem překvapena. Tak překvapena, že by jsem se v tom nejraději vyválela. Výdrž je poměrně dlouhá. Při příchodu domů jsem so zápěstí 1x lehce přelízla kuličkou, aby jsem viděla jak voní a po 5ti hodinách později mi zápěstí pořad lehce voní.

Vůně je velmi švěží, výrazná, ale nevtíravá ( tzn. když bude vedro a v MHD okolo mě spolucestující nebudou omdlývat, protože voňavka je knock-outuje ). Je velmi podobná Aqua di Gioa od Armaniho, ale není tak moc sladká. Já z ní cítím citrusy, nebo citrusovou trávu a nějakou tu kytičku ( toť byl můj odborný popis :-D). Naprosto bez problému si dovedu představit nost vůni na celý den do práce, do školy, na lítačku po nákupech/ městě, nebo na rande. 

Já hlásím JACKPOT po všem směrech a myslím, že Michael Kors má velmi silnou konkurenci, né- li nástupce!

To je pro zatím vše

Pěkný víkend všem!

V.

Žádné komentáře:

Okomentovat