pondělí 25. srpna 2014

MOTD ~ BACK TO SCHOOL!

Ahoj všem,

dnešní MOTD jsem pojala tak trochu tematicky. Blíží se nám konec prázdnin a sním logicky první školní den. Někteří z Vás zůstávají mezi stejnou partou lidí a někteří jdou do nové školy a chtějí udělat na nové kamarády dojem a nevypadat, jako že Vás vstvávání na 8:00 vnitřně zabíjí.

Toto líčení je proto velmi jednoduché a rychlé. Není tedy problém zvládnout ho během 10ti minut ráno před zrcadlem, nebo když zaspíte v autobuse/vlaku :).





Základem je lehký podklad/makeup, který jemně kryje ale netvoří nepřirozenou masku. Pro tuto práci jsou ideální BB krémy, které teď už snad vyrábí každý a nebo rozjasňující makeup.

Pokud se špatně opalujete jako já, nebo chcete podtrhnout olíbnutí od sluníčka nebudte šetřit s bronzerem. Zde ovšem platí : " Méně je vždy více ". Proto vždy před aplikací na tvář štětec důkladně oklepejte, aby si spolužáci nemysleli, že se snažíte zakrýt modráka :). Nanášení brozneru je jednuduché - všude tam, kde sluníčko přirozeně opaluje ( tedy všude HA !). Primárně se ale cheme soustředit na líčka a spánky. 

Bronzer lehce (!) naneseme na oční víčka a budeme tak suplovat oční stíny - stačí stejným štětcem jako na tvář. 

Pro sjednocení makeupu a bronzeru naneseme na tvářičky lehkou tvářenku a rty přelíbneme leskem na rty v tělovém, nebo lehce růžovém odstínu. 

První den školy rozhodně nechceme na sebe nějak upozorňovat a ikdyž Vás to opravdu láká předvést všem své uměn v oblasti líčení - opravdu z vlastní zkušenosti nedoporučuji dolítnout do školy s červenou pusou a kouřovkama :-D

To je vše! Užijte si poslední týden prázdnin a držím palce s nástupem do školy!


Pac a pusu

V.

Žádné komentáře:

Okomentovat