neděle 22. března 2015

ZOEVA brushes HAUL!

Ahoj všem,

nedávno jsem objevila svět značky ZOEVA a jejich produktů. Možná jste si už početli recenzi jejich SMOKY a ROSE GOLD paletky očních stínů. Rozhodla jsem se zainvestovat i do jejich štětců a jsem velmi mile překvapena jejich kvalitou.



Classic Eye Set

Tento set štětců na oči bylo má 1. vlaštovka u ZOEVA. Balení obsahuje malou koženkovou taštičku, která je vhodná jak na skladování štětců, tak i na kosmetické drobnosti do kabelky. Dále je zde celkem 6 štětců, které Vám usnadní práci při líčení očí. Kvalita všech štětců je na velmi vysoké úrovni. Jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, které Vám usnadní Vaši denní rutinu s nanášením makeupu.







234 Luxe Smoky Shader

Univerzální, plochý štetec, který se neztratí a považuji ho za absolutní základ. Je vhodný na použití k vystínování celého víčka, pod obočí, nebo upravení menších drobností.




231 Luxe Petit Crease

S tímto štetečkem se Vám budou velmi dobře tvořit smoky's. Jeho zúžená špička je ideální k nanášení barvy do záhybu oka a jeho jemného stínování, je ale menší velikosti a je tak vhodný pro detailní stínování. Jeho štětinky ale nejsou tak bohatě načehrané a fluffy jako u klasických crease štětců.



227 Luxe Soft Definer

Tento štětec je asi mým nejoblíbenjěší z celé řady. Je to větší bráška 231 stětce. Po tomhle pomocníkovi sáhnete v případě, že chce změkčit přechod mezi stíny v záhybu oka a vše krásně vpracovat mezi sebe. Manipulace je s ním jednoduchá a výsledek je vždy přirozený.



322 Brow Line

Jak název napovídá, štetec určený na korekci a tvarování obočí. Štětinky jsou krátké a vykrojené a snadno se s ním manipuluje. Další možnost, jak je možné ho ale využít je na lehkou, stínovou linku na víčku oka. Právě díky tomu vykrojenému tvaru krásně oko obejme a linka tak vznikne jednodušše jedním tahem.


315 Fine Liner

Konečně jsem našla stětec na tekutou linku oka, který mi vyhovuje. Ze začátku jsme spolu trochu zápasili, ale momentálně je to velká láska. Štětinky jsou jemné a úzké - nanášení linky je tedy velmi precizní. S čím jsem ze začátku trochu zápasila byl samotný tvar. Štetec je v první třetině totiž "zlomený". Je to z toho důvodu, aby byla snažší aplikace i do nejzašší míst oka. Jakmile ale dostanete do ruky grif, aplikace nikdy nebyla jednodušší a budete kamarádi.



317 Wing Liner

Další pomocník, kterého ráda používám víceúčelově. Svým zkoseným tvaren je vhodný na tvoření ocásku u linky a jí samotné. Já ho ale velmi ráda používám na tvarování obočí. S tímto tvarem štětcem jsem již několik let pojena denním používáním a je to asi můj nejvíce používany štětec ze všech.


NOVINKY

Začátkem roku uvedla ZOEVA na trh sadu nových štětců pro ještě dokonalejší aplikaci make-upu a zaplnila tak škvíry ve svém skvělém sortimentu. Štětců je celkme 8 a já Vám dnes představím 3 z nich



129 Luxe Fan

Pomocník s tvarem vějíře Vám bude při ruce s nanášením rozjasňovače. Rozprostřené štětinky nanesou na tváře produkt rovnoměrně a přirozeně. Štětec je z velmi jemných štětinek a pohodlný do ruky a na práci. Stačí lícní kosti lehce "polechtat" a třešnička na dortu je hotová!



109 Face Paint vegan

Veganská armáda pomocníků má novou posilu. Štětec velmi zvláštníhu tvaru má štětinky úzké a velmi krátké - na první pohled se mi vybavil štětec na malování zdí :). Já opět tohoto kamaráda používám víceúčelově. Velmi pohodlně a rovnoměrně se mi s ním nanášení samotný základ pleti. Naprosto geniální ovšem je na nanášení krémové kontury. Svým tvarem udělá veškerou práci za Vás a perfektní velikost štětce nadávkuje potřebné množství produktu na zvolené místo. Štětec je veganský a vegetariánský a je velmi povedený - z této svaté trojice je můj oblíbený.


325 Luxe Brown Light

Blížíme se ke konci s touto krasojízdou. Poslední štětec, který si tu představíme je určen na oči. Je poměrně masivní oproti ostatním štětcům. Celá plocha bez problému pokryje celé víčko. Ráda ho používám na podlklad víčka základní barvou. Stačí doslova jedno přejí stětcem a je vystaráno. Další možnost jeho využití je pod obočí na projasnění  a zvýraznění jeho tvaru.




Máte nějaké štětece ZOEVA? Uvažujete o jejich koupi a jaké jsou Vaše nejoblíbenější štětce? Jsem zvědavá, tak mi dejtě vědět.




Přeji pěkný den všem!



V.

4 komentáře:

  1. rose gold řada na oči, tu bych brala hned a plánuji si ji koupit jako odměnu za státnice :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Zoeva ma pekne zpracovany design a obaly. Muj favorit je rose gold serie :)

    LENNY MALI .com

    OdpovědětVymazat
  3. Od Zoevy mám Luxe sadu a jsem se štětci spokojená :-).

    OdpovědětVymazat